“Ik ben Charl van der Wijst en de trotse eigenaar van Bike Place Volkel. Van jongs af aan heb ik veel passie voor fietsen. Vroeger sleutelde ik samen met opa aan fietsen en was  fanatiek fietscrosser bij de BMX club in Volkel. Vanaf mijn zestiende ging ik samen met ons pap wielrennen met de Wielerclub Volkel. Later fietste ik op een tweedehandse wielrenfiets die ik uit elkaar haalde en zelf weer opbouwde met betere onderdelen.

Naast mijn werk als ambulancechauffeur ontdekte ik een nieuwe passie: racefietsen repareren en opbouwen. Ik struinde internet af voor de beste onderdelen om hiermee zelf fietsen samen te stellen. Fietsen van topkwaliteit voor een mooie prijs. Als ik een racefiets voorbij zie komen, herken ik vaak de persoon via de fiets. Ik vind het mooi om samen met de klant voor hem of haar een passende fiets te leveren.  
In 2009 startte ik officieel mijn bedrijf Bike Place Volkel naast mijn baan als ambulancechauffeur en heb ik mijn service en reparaties uitgebreid naar fietsen in alle soorten en maten.

Graag help ik jou met de fiets die het beste bij jou en je budget past.